Wandelschoenen en een mooi leven

 

 

 

Als je lange tochten gaat lopen, dan is goed schoeisel een vereiste en wandelsokken ook. Nu heb ik ALLEEN  maar goede schoenen:-).  Maar er is mij ook door diverse wijze mensch verteld dat crocs en/ of stiletto’s niet geschikt zijn om 20km per dag weg te tikken. Dus stond ik om 10 uur vanochtend, in een niet nader bij naam te noemen, goed geoutieerde sport/ outdoor winkel en heb mezelf  een paar Stevige Stappers aangemeten. Tis wel een beetje op de gok want… ze moeten niet te klein zijn en/of knellen maar verder heb ik er toch weinig kaas van gegeten.

Naast schoenen en blaarvoorkomende sokken ook nog waterflessen, plastuitjes, wandel EHBO kit, anti- tekenkit, vocht regulerende wandelkleding, een rugzak zonnenpet en andere essientiele items op de kop getikt.

De speciale wandelriem voor Max is vorige week binnen gekomen. Max is het best opgevoede hondje in Nederland, ja ik ben enorm bevooroordeeld. Hij heeft alleen een onhebbelijkheid en dat is dat hij graag voorop loopt en aan de riem trekt. Op korte stukjes niet zo erg maar enorm irritant als dat 20 km lang duurt. Daarnaast wil ik ook niet steeds een riem vasthouden. Via actievehonden.com heb ik een wandelgordel + bungy riem gekocht. De gordel gaat om mijn middel en heeft aan iedere zijkant een ring waar ik de riem aan kan bevestigen. De bungyriem is ene sterk elastisch koord wat een beetje uitrekt. ZIjn eigen rugzak zodat hij zn eigen frolics, poepzakjes en favoriete speelsok kan dragen is onderweg.

Snel naar huis om Max op te halen en door naar Den Haag alwaar ik met Linda had afgesproken voor een kopje thee. Daar zijn we inderdaad mee begonnen want om 13.30 al aan de wijn is ook weer zoiets:-)  maar alras zaten we op een ander terras waar het ook heel goed toeven was. En onderweg een  ijsje gegeten die terplekke voor je wordt gemaakt.

Gegeven de omstandigheden is mijn leven heel erg mooi!

Kusjedoei!

Een gedachte over “Wandelschoenen en een mooi leven”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s