Fixomull is hemels spul!

Ongeoefend en met nieuwe schoenen het complete Pieterpad gaan lopen is vragen om problemen in de vorm van spierpijn en blaren. Spierpijn is niet fijn en kan het wandelen tot een pijnlijke gebeurtenis maken… maar je kunt wel blijven lopen. Niet kwiek en fief maar toch.

Blaren kunnen je mijns inziens dwingen tot vroegtijdige uitval, bloederige ellende, infecties en andere narigheid.

Toen ik erachter kwam dat ik in mijn kennisenkring een semi prof wandelaar had zitten, hallo Patrick;-), heb ik hem om wat tips gevraagd. Hij was net terug van de vierdaagse in Nijmegen. Niet als wandelaar maar als blarenprikker.

Nadat ik vol trots had verteld dat ik volop blarenplijsters had ingepakt, begon hij hartelijk te lachen want deze plijsters zijn in zijn ogen goed voor een avondje stappen met knellende schoenen maar niet voor stevig wandelen.

Naast de gebruikelijke tips qua hygiëne bij het prikken, het gebruik van goede wandelsokken kwam zij geheim van de smid… en wel Fixomull. Een elastische tape die je ter preventie van blaren op de probleemgebieden van je voeten plakt.

Echt wat een briljant spul. I love Fixomull.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s