Wie was Berend Botje nu eigenlijk?

Wie kent dat liedje nu niet? Nu heb ik me nooit gerealiseerd dat er in Nederland een plaats is die Zuidlaren heet.

Idd, topografie en Nederlandse geschiedenis hebben nooit echt mijn interesse gehad.Maar goed…nu ik er dan toch langs kom en je met google en wikipedia vaak een aardige eerste indruk kan krijgen, geef ik je hierbij, gratis en voor niets, het linkje met achtergrond informatie over Berend Botje. Doe er je voordeel mee. Of niet;-).

Kusjedoei!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s