Nooit verwacht in Nooitgedacht

Net ten zuiden van Metropool Rolde, centraal gelegen tussen Moskou en New York, ligt Nooitgedacht. Een stipje op de kaart.

Ik had hier mijn slaapadres voor de nacht. Geregeld via Vrienden op de fiets. Niet ieder gastadres staat huisdieren toe dus mijn keuze is beperkter. In dit geval 3 km extra lopen in de hitte.

Ik ben zo blij dat ik dit adres heb gevonden want wat was dit een zalig plekje. De gastvrouw heeft 4 jaar geleden haar droom verwezenlijkt door deze kavel te kopen en hier haar droomhuis te bouwen. Met een beetje mazzel is haar paleis voor de komende herfstkou klaar zodat ze haar intrek kan nemen.

Op hetzelfde terrein staan verstopt tussen de bomen twee keten. Voorzien van een zalig bed, kastje en zitje. Er is geen electriciteit of stromend water in de keet en dat heb ik geen moment gemist.

Wel stond er bij aankomst een karaf met koel water klaar. Wat wil een mens nog meer.

’s Avonds mocht ik aanschuiven en we hebben nog een hele tijd ontspannen zitten kletsen. Echt zo tof.

Ik heb toestemming om de foto’s te plaatsen en daarmee maak ik ongeneert reclame voor dit verborgen pareltje. Wil je hier ook een keer logeren? Dat kan want klik.

4 gedachten over “Nooit verwacht in Nooitgedacht”

  1. Ja. Link doet het . Inderdaad wat een fijne plek. Wij in Bourtange denken inmiddels aan het Pieterpad op de fiets en houden deze slaapplaats in gedachten!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s