EP3 in Rheeze

In een andere blog heb ik uitgelegd hoe ik volgens een volkomen willekeurig systeem punten, afgekort tot Echte Pieter Pad Punten = EP3, spaar om mijzelf te belonen.

Ik heb in die blog ook een overzicht gemaakt van het tot dan toe totaal aantal verdiende punten. Nu ben ik inmiddels een aantal dagen verder en de klad is er een beetje ingekomen. Dus ik ga dit lijstje zsm bijwerken want de puntjes zijn me een hoop waard.

Nu heb ik inmiddels ook al wat lekkers geconsumeerd. Of dingen waarvan ik dacht dat het lekker was. Het lijkt wel of mijn smaak aan het veranderen is.

Vr 3 aug: 2 tweehaps gesuikerde bladerdeegbakjes – zonde van de punten.

Za 4 aug: 1 witte chocoladekoek – zonde van de punten.

Wo 8 aug: pindarotsjes – goddelijk

Za 11 aug: gebak in plak – naam was beter dan de smaak

Za 12 aug: cake en koek van Harries moeder – punten meer dan waard

Zo 13 aug: Almhof chocolade mousse een hele pot vol – to die for

Zo 13 aug: zak Lays sweet chili chips – zonde van de punten

Ma 14 aug: zak Lays sweet paprika chips – nix mis mee

Di 15 aug: appeltaart in Rheeze (foto) – zo lekker dat ik hier dubbele punten voor inlever.

2 gedachten over “EP3 in Rheeze”

  1. Lieve Tamaar, ik heb met veel plezier je blogs van je ervaringen tot nu toe gelezen. Wat een mooie dagen heb je al gehad en ook bijzondere ontmoetingen. Max is vast en zeker helemaal gelukkig nu hij de hele dag met het vrouwtje mag wandelen en knuffelen. Heel veel plezier nog met de rest van je tocht. Ik blijf je zeker volgen. Dikke kus

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s