Patrick de “pro”

Op de tocht van Sleen naar Coevorden heeft Patrick met mee gelopen.

Ik vind hem een ware wandel”pro” want loopt tijdens de vierdaagse van Nijmegen hele teams met mariniers eruit met een gemiddelde snelheid van >7.5 km per uur.

Verder heeft zijn blarenprikdiploma en is vrijwilliger bij diezelfde vierdaagse (ik heb van hem de tip over Fibromul gekregen). Wandelt voor zijn plezier van Utrecht naar Amsterdam op en neer en gaat Hadrians Wall lopen en heeft een camelbak met magnetisch tuitje.

Ik denk dat hij best een zware tocht heeft gehad want ik heb een gemiddelde snelheid van 3.5 km per uur en Max heeft veel in de weg gelopen. Patrick heeft manmoedig zijn tempo aangepast terwijl ik ondertussen de oren van zijn hoofd heb gekletst.

Patrick, bedankt voor je geduld en het ruimhartig delen van je ervaring. Ik heb genoten van de tocht en verheug me nu al op onze volgende wandeling.

Kusjedoei!

Een gedachte over “Patrick de “pro””

  1. Het was een erg leuke wandeling afgelopen zaterdag samen met Tamara. Want ik ben dan misschien wel een wandelpro, ook ik heb die dag wel veel geleerd. Ik wil soms wel flink tempo zetten, maar Tamara heeft me doen onthaasten. Gewoon een rustig tempo met wat extra stops is zeker net zo leuk. En dat oren van je hoofd kletsen is helemaal niet erg hoor, het is hartstikke gezellig 🙂 Hoewel max soms wat in de weg liep, had ik er niet veel last van. Bij de druk bezochte wandelingen als de vierdaagse van Nijmegen en de Bloesemtocht is dat bijna de norm. Ik hoop zeker later op jouw tocht nog een keer aan te haken.

    Kussieterug!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s