Geen PieterPad en toch mooi

Vandaag van Holten naar Laren gelopen. Een kort tochtje van slechts 15 km maar wel weer wonderschoon en afwisselend.

Als eerste bijzonderheid zomaar een kastje aan de rand van de weg voor het ruilen van boeken.

Ongeveer halverwege de tocht een “rustpunt waar je zelf een kop koffie/thee kunt maken en op een bankje kon opdrinken en ook een schoon toilet waar je gebruik van kan maken. Als dank voor dit aangename verpozen stond er ook een spaarpotje waar je je geld kon achterlaten. Jammer genoeg heb ik hier geen foto van gemaakt.

Na dit rustpunt volgde een wandeling door het bos behorende bij het lokale landgoed.

Het betreden van dit bos was wel op eigen risico….

Het PieterPad voert je vanzelf langs al dit leuks. Het enige wat je hoeft te doen is je ene voet voor je andere zetten en de rood/ wit markeringen te volgen.

Mijn logeeradres ligt deze keer 8km uit de route. Niet ieder logement accwpteert huisdieren. Dus een stukje uit de route is soms de enige optie. In eerste instantie heb ik geprobeerd om cross country door te steken en via de gpskaart te lopen maar ik ben daarmee gestopt omdat ik uitkwam op paadjes met ‘eigen terrein/ verboden voor onbevoegden’ bordjes. Dus over naar plan B. Terug naar de hoofdroute en met de bus naar Lochem 25 minuten wachten op de overstap op een andere bus en dan nog een stief kwartiertje lopen.

Omdat het overstappen langer duurde dan het stuk lopen, besloot ik om de benenwagen te nemen en daar heb ik geen spijt van gehad want ik liep opeens door een “stilte gebied”. Echt daar heb ik nog nooit van gehoord.

Het was idd stil en wonderschoon en liep er bij toeval doorheen. Voelde me best wel suf omdat ik me realiseerde dat niet al het moois onderdeel van een officiële route kan zijn. Echt hoe knullig;-).

KusjeOei!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s