Bertje en Toos

Zij passen net zo bij mekaar als abri hoort bij koos.

Twee wandelmatties uit Groningen en Tilburg die jaren terug het snode plan hebben opgevat om een wandelroute te maken die hen beider met elkaar verbond. En tja… Als je dan toch bezig bent waarom dan niet nog een stukje verder naar het zuiden zodat de langste wandel route van Nederland ontstaat?

Zo gezegd en zo gedaan en mijn wandeling is het gevolg van hun briljante idee.

Halverwege de route, ligt hun “walk of fame”. Een plaquette in de kasteeltuin van kasteel Vorden en wij hebben letterlijk in hun voetsporen gestaan en dat voelde goed. Ik was heel even “één met de kosmos”.

Zo kreeg ik van een vriendin deze link

“de moderne pelgrim” doorgestuurd. Ik heb het met aandacht bekeken en er waren zeker punten van herkenning. Nu ben ik niet religieus maar Santiago trekt wel. Gewoon omdat ik het lopen van “a naar b” met volledige bepakking echt onwijs tof vind.

Kusjedoei!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s